Om oss

Frostad Maskin og Transport AS er et solid og velrenommert entreprenørselskap med en klar visjon som hjelper oss å strekke oss for å bli bedre og utnytte hele vårt potensiale:

 

Vi skal være et naturlig førstevalg i vårt nærområde

-for privat og næringsliv - som trenger utføring av små og store oppdrag.

 

Firmaet startet opp som Petter Frostad & Sønn i 1970 og gikk deretter over som Aksjeselskap med stiftelsesdato 02.01.1981. Bedriften er en tredje generasjons familiebedrift, som i dag drives av sønn i 3. generasjon. Vi er fire fast ansatte, en liten bedrift med solid og lang erfaring. Dyktige medarbeidere i alle ledd gjør driften effektiv og pålitelig, og vi er opptatt av å yte god service og gi våre kunder følelsen av at vi er fleksible og tilpasningsdyktige. Vi setter vår ære i å utføre jobben til avtalt tid og til avtalt pris.

Vi er tilstede for å utføre arbeidet i tråd med framdriftsplan, ønsker og behov. Alle ansatte er godkjente gravemaskinførere, vi har fagbrev/ADK sertifisert personell og to av våre ansatte stiller også med A, B, E, CE og DE sertifikat.

Vi har ny maskin-og bilpark med gode serviceavtaler, og et godt etablert nettverk av underleverandører og samarbeidspartnere. Mangler vi mannskap til et oppdrag så leier vi i tillegg inn selvstendige entreprenører etter behov.

Vi har sentral godkjenning for ansvarsrett, og benytter nyteknologiske og digitale kvalitetssikrings- og internkontrollsystem.